9 hónapja

„Szeretlek, sajnálom” – mondta a 3 éves kislány apukájának a halála előtt

Olyan szörnyű sérülésekkel szállították kórházba a kislányt, hogy a szervezete nem bírta elviselni a kínokat. Borzalmas tragédia rázott meg egy egész várost.

Nyílt titok volt a családban, milyen kegyetlenül bánik gyermekeivel a családfő. Az öt kisgyermeknek olyan szörnyű megpróbáltatásokon kellett átesnie, amit még csak elképzelni sem szabadna.

A gyerekek nagynénje, sőt még a szomszédok és más rokonok is többször fordult már a gyermekvédelmisekhez segítségért, ami sosem érkezett meg. Emiatt kellett a héten meghalnia egy hároméves angyalarcú kislánynak.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A texasi Elena Joinert olyan brutálisan megverte az apja, hogy kórházba került. A kislány szívrohamot és szívmegállást szenvedett. Két monokli éktelenkedett az arcán, eltört a karja és a fülét is zúzódások borították.

Állítólag Billy Joiner még forró vízzel is leforrázta. Az orvosok agyhalottnak nyilvánították, majd szerdán feladta a kicsi szervezete a küzdelmet és elhunyt.

Aznap, amikor Elena bekerült a kórházba, az apja az 5 éves nővérén töltötte ki a haragját. A gyermekek anyja mindkét esetnek szemtanúja volt, de csak később mert beszélni róla.

„Billy úgy verte meg Elenát, mintha csak egy másik férfi ellen küzdene. Verés közben a kislány csak azt tudta hajtogatni: Apu, szeretlek. Sajnálom, szeretlek” – nyilatkozta a rendőrségnek Marissa, a gyerekek anyja.

;

Az első bántalmazás egyébként akkor történt, amikor a kis Elena még csak 6 hónapos volt. Akkor az anyjuk megpróbálta elvinni a gyermekeket és elmenekülni, de a rendőrség hazavitte őket Joiner otthonába.

Lánya halála miatt Billy Joiner ellen vádat emeltek, de az anyuka is komoly büntetésre számíthat, amiért nem akadályozta meg a gyerekek bántalmazását. Mindeközben Elena négy életben maradt testvérét egy gyermekotthonban helyezték biztonságba – írja a Crime Online.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!