12 hónapja

Kettős tragédia: kisgyermekeik szeme láttára gyilkolták meg a tanárt és feleségét – itt vannak az első fotók

Két férfit tartóztattak le gyilkosság gyanújával.

A 36 éves Stephen Chapple és felesége, a 33 éves Jennifer somerseti otthonukban haltak meg vasárnap este. Úgy tudni, hogy a házaspárt megkéselték gyermekeik szeme láttára – írja a Mirror.

Egy helybeli szomszéd azt állítja, a földszinten támadtak rá a nőre és a férfira.

„Megtámadták őket az otthonukban. Megdöbbentő, hogy ilyesmi megtörténhet...„ – magyarázta a neve elhallgatását kérő szomszéd. Hozzátette, hogy úgy tudja, parkolási viták miatt kerültek összetűzésbe néhány szomszédjukkal, valószínűleg ez fajult el tettlegességig. Állítólag többen is sikolyokat hallottak, majd a zsaruk két házat is átvizsgáltak.

„Hallottuk a sikoltozást, majd rövid időn belül rengeteg rendőr és mentő jelent meg. Ez általában egy meglehetősen csendes kis környék, de a rendőrség azt mondta, hogy korábbról már ismerik az érintetteket, tehát nagy probléma állhatott a háttérben” – mondta egy másik szomszéd.

Stephent és Jennifert súlyos sérülésekkel találták meg, a helyszínen életüket vesztették. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 34 és egy 67 éves férfit gyilkosság gyanújával elfogtak, és jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak.

„Szánj időt a barátaidra és a családodra. Nem tudhatod, mennyi időd lesz még velük„ – fogalmazott közösségi oldalán Jennifer egyik barátnője.

Stephen a helyi főiskola, a West Somerset Community College informatikai osztályának vezetője volt. Többek között tájékoztató videókat készített a számítástechnikáról, amelyeket közzétett az interneten. Felesége egy kávézóban dolgozott, ahol mindenki szerette.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!