1 éve

Álmában vesztette életét egy frissen házasodott pár, szörnyű, ami történt

Egy házaspárt lőttek le a saját házukban, miközben aludtak. A gyászoló család úgy érzi, a rendőrség elhanyagolta a nyomozást.

Tizenhárom év telt el azóta, hogy Judy Conley telefonon jó éjszakát kívánt a fiának, majd arra a hírre ébredt, hogy a gyermekét meggyilkolták az ágyában.

Curtis Francis és Jennifer Burgette eljegyezték egymást. Azt tervezték, hogy gyerekeik fognak születni és együtt öregednek meg. De a párnak sajnálatos módon semmi ilyesmire nem volt lehetősége.

„Mindig nagyon lágyszívű ember volt, aki mindenhez jó volt. Jennifer olyan volt nekem, mintha a lányom lett volna. Éppen akkor akartak családot alapítani. Nem tudni, ki ölte meg a fiamat... ez a legrosszabb dolog, amin egy anya keresztülmehet” – mondta Curtis édesanyja, Judy Conley.

A 34 éves Curtist és a 30 éves Jennifert lelőtték, miközben az ágyukban aludtak az ohiói Piketonban, a Hopper Roadon lévő közös otthonukban.

A nyomozók úgy vélik, hogy egynél több személy volt szemtanúja a gyilkosságoknak, és hogy az, aki meghúzta a ravaszt, valószínűleg ismerte a házaspárt. Kijelentették azt is, hogy úgy gondolják, a fegyveres legalább egy másik emberölésért is felelős.

De ennél többet a rejtélyes haláleset kapcsán sem a Pike megyei Sheriff Hivatalnak, sem az ohiói főügyésznek nem sikerült kideríteni, pedig többször is újranyitották az aktát. A férfi unokatestvére, Angie Montgomery közel állt az ifjú párhoz, sőt arról számolt be, hogy tudja, ki és miért végezhetett velük.

„Curt és Jenny megérdemlik az igazságszolgáltatást. Az ügyük mostanra kihűlt, de ez nem jelentheti azt, hogy az életük nem számított. Közvetlenül a gyilkosság előtt Curtis vállműtéten esett át, és fájdalomcsillapítót szedett. Emellett kapott végkielégítést is a munkahelyéről. Angie elmondta, hogy a férfi ezután rossz társaságba keveredett, akik a gyógyszereire és a pénzére hajtottak” – mondta Angie, majd hozzátette, szerinte Curtis volt a célpont azon az éjszakán.

„Azt hiszem, úgy érezték, hogy mivel megölték Curtist, és Jenny is ott volt, meg kell ölniük Jennyt is” – mondta Angie.

„Vannak elképzeléseink arról, hogy ki tette, de egyszerűen nincs elég bizonyítékunk ahhoz, hogy bárkit is elítéljünk” – mondta Junk ügyész.

Mindeddig senkit nem tartóztattak le, a család pedig úgy érzi, szőnyeg alá söpörték az ügyet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!