11 hónapja

Szívszaggató: hot dog evés közben vesztette életét egy 20 éves diáklány

Éppen egy jótékonysági evő versenyen vett részt a fiatal nő, amikor váratlanul rosszul lett. Egyetlen rosszul nyelt falat okozta a vesztét.

Egy lacrosse-játékos vesztette életét, miután állítólag megfulladt egy jótékonysági hot dog evő versenyen az Egyesült Államokban, mindössze 20 évesen.

Madelyn Nicpon, a massachusettsi Tufts Egyetem hallgatója egy jótékonysági adománygyűjtésen ájult el, amit egy magánbirtokon rendeztek meg. Miután a mentősök kiérkeztek hozzá, a Mount Auburn kórházba szállították, majd onnan egy bostoni klinikára.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Kiterjedt életmentő beavatkozásokat végeztek rajta, de sajnos az orvosoknak még így sem sikerült megmenteniük. Madelyn Nicpon megfulladt egy hot dogtól.

Több ezren vettek részt a diáklány számára rendezett megemlékezésen. A lacrosse-csapatát lesújtotta Madelyn halálának a híre. Szívszorító közleményben tudatták a nyilvánossággal a borzalmas tragédiát.

„’Scooter’ egy igazi barát és csapattárs volt. Igazán nagyra értékelte a csapattársaival és az edzőivel való kapcsolatát. Igazi összetartó jellem volt az egyetemen, és minden egyes embert megérintett, akivel találkozott. Minden nap inspirált minket, és ezután is inspirálni fog. Egy olyan embert veszítettünk el, aki értékelte a szeretetet, a hűséget, az együttérzést és a barátságot. Szeretünk téged, Scooter. Táncolj tovább fentről” – áll a közleményben.

A fiatal diáklány biológiát és pszichológiát tanult, a diplomája megszerzése után pedig a gyógyszeriparban szeretett volna elhelyezkedni. Családja adománygyűjtést szervezett az emlékére, hogy istentiszteleteket tartsanak Madelyn emlékére.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!