1 éve

Felfoghatatlan tragédia: életét vesztette egy 20 hónapos ikerpár, miután apjuk elfeledkezett róluk

A férfit nagyon megzavarta a munkahelyén történt események, ezért totálisan elfeledkezett fiairól. A csecsemők nem élték túl felügyelet nélkül.

A 20 hónapos Bryson és Brayden McDaniel szeptember 1-jén veszették életüket, miután édesapjuk véletlenül a terepjárójának a hátsó ülésén hagyta őket.

A családfő, akit nem neveztek meg, elfelejtette kitenni őket, mielőtt munkába indult volna, ahol anélkül szállt ki, hogy észrevette volna, fiai az autóban maradtak. A tragédia a Columbia külvárosában, Blythwoodban történt.

Képünk illusztráció
Fotó: Northfoto

Kilenc és fél órával később, amikor befejezte a műszakját, a Sunshine House Early akadémiához hajtott, hogy felvegye ikreit, ám sehol nem találta őket. Ekkor döbbent rá, hogy egész nap a kocsiban hagyta őket.

Ekkor találta meg, hogy a gyerekek még mindig be voltak kötve a hátrafelé néző autósülésbe. A hatóságok szerint a hőmérséklet aznap majdnem 50 Celsius-fokot ért el a járműbenírja a Mirror.

Leon Lott Richland megyei seriff elmondta, hogy a helyi ügyészség úgy döntött, hogy nem emel vádat az összetört apa ellen, mert a fiúk halálának idején dolga volt a munkahelyén és nem szándékosan feledkezett meg gyermekeiről.

„Volt néhány rossz dolog, ami a munkahelyén történt, nem a szokásos munkanapja volt. Ezek zavarták meg is idézték elő a tragédiát” – árulta el Leon Lott Richland.

A fiúk apja később azt nyilatkozta: szörnyű hibát követett el, amelyre élete végéig emlékezni fog.

Naida Rutherford Richland megyei halottkém elmondta, hogy a boncolás nem mutatott semmilyen fizikai bizonyítékot traumára vagy bántalmazásra.

A halál módját balesetnek minősítették, és a halál okaként túl magas testhőmérséklet szerepel.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!