1 éve

„Nem gondoltam, hogy el kell temetnem a gyerekem”: két hét különbséggel vesztette életét anya és lánya

A gyászoló édesapa megtört, miután elveszítette imádott kislányát. Érzelmeivel küzdve mesélt a család tragédiájáról.

Mindössze két hét különbséggel hunyt el anya és lánya. Az ápolóként dolgozó 55 éves Heather Maddern augusztus 31-én halt meg az észak-írországi Belfast melletti Ulster kórházban.

Nem sokkal később, a szintén ápolóként dolgozó lánya, a 32 éves Sammie-Jo Forde is elhunyt. A fiatal nőnek semmilyen alapbetegsége nem volt. Ám anya és lánya halálát a koronavírus okozta, mivel munkájuk ellenére is úgy döntöttek, hogy oltatják be magukat.

Az ártatlan gyerekek nem érdemeltek volna, ilyen kegyetlen sorsot
Fotó: Pixabay

Forde asszony apja, Kevin McAllister azt mondta: élete végéig kísérteni fogja, hogy lányát nem oltották be.

„Nagyon, nagyon közel álltak egymáshoz. Együtt dolgoztak, együtt éltek és együtt haltak meg. Ez egyszerűen összetörte a világomat. Elvesztettem a lányomat, a legjobb barátomat. Soha, soha az életben nem gondoltam volna, hogy eltemetem a lányomat” – mondta a gyászoló édesapa.

„Azok az emberek, akik nem élnek a koronavírus vakcina felvételével, nem gondolnak a többi emberre, akiket hátrahagynak” – tette hozzá szomorkásan.

Forde asszony két fiát hagyta hátra, akik közül a legidősebbnek csütörtökön az édesanyja nélkül kellett ünnepelnie a születésnapját – írja a Mirror.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!