KÜLFÖLD

Kegyetlen bosszú: Az ártatlan 4 hónapos csecsemőt a ruhaszárítóba tette az apja

Csak az édesanya helytállásának és szemfülességének köszönhető, hogy nem halt meg a kislány. Elképesztő, mit művelt a férfi.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan esetről számoltak be a manchesteri Kimble Street egyik lakóparkjából. A 34 éves Michael Higgins és párja veszekedésétől volt hangos az egész lépcsőház.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi a barátnőjével olyan csúnyán összeveszett, hogy végül a 4 hónapos ártatlan kislányán vezette le a dühét. Megfogta a babát és beletette a ruhaszárítógépbe, majd bekapcsolta és magára hagyta. Bár a vita hevében párjára állítólag nem emelt kezet.

meghalt a csecsemő

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az édesanya a kihallgatás során a nyomozóknak elárulta, hogy Higgins valóban beletette a babát a szárítóba és bekapcsolta a gépet. De szerencsére látta, hogy mi történt és ki tudta kapni a kislányt, mielőtt megsérült volna.

„Ez nagyon nyugtalanító. A gyermek mindössze 4 hónapos, és egy szárítóba tették. Nem számít, hogy csak néhány másodpercről van szó. A lényeg az, hogy ez a gyermek fiatal korban van, és nagyon könnyen megsérülhet. Ez nagyon ijesztő lehetett a számára, traumatikus. És traumatikus az anyának is, aki szemtanúja volt az egésznek” – mondta a manchesteri rendőrség szóvivője a Crime Online szerint.

Higgins már korábban is került összetűzésbe a rendőrséggel, többek között családon belüli erőszakkal vádolták, és távoltartási végzést is adtak ki ellene. Korábbi büntetett előélete miatt jelenleg óvadék nélkül rács mögött tartják.

És ezeket olvastad már?