1 éve

Tragédiába torkollott a családi vita: a 2 éves gyermek életét nem tudták megmenteni

Épp ésszel felfoghatatlan, hogy miért egy ártatlan apróságnak kellett megfizetnie szülei felelőtlen viselkedéséért.

Épp ésszel felfoghatatlan, hogy miért egy 2 éves kisgyermeknek kellett megfizetnie szülei felelőtlen viselkedéséért. A két felnőtt vitája során egy fegyver is előkerült, ami végül elsült...

Végzetesen összeveszett pénteken egy család az amerikai Indiana államban. Az elkharti rendőrséget délelőtt 10:30 körül hívták a helyszínre, miután a szomszédok megelégelték a perpatvart és feljelentést tettek.

Fotó: 123rf

A ház előtti vita során a családfő fegyvert rántott feleségére, majd lőtt is vele. Csakhogy nem az édesanyát, hanem a vele lévő két éves gyermeküket találta el. Az ártatlan apróság azonnal életét vesztette.

A férfit végül autójával menekülve egy sikátorban kapták el a nyomozók. Megpróbálták rávenni, hogy adja meg magát, de valami félrecsúszhatott. Az egyik rendőr ugyanis tüzet nyitott és lelőtte a kétségbeesett férfit.

A család védelmében nem hozták nyilvánosságra az érintettek nevét. A rendőrség vizsgálatot indította az eset kapcsán, ami során a járőrök testkamerás felvételeit is át fogják vizsgálni – tudta meg a Crime Online.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!