1 éve

„Nem szabadott volna megtörténnie” – megtörten nyilatkozott az elhunyt apuka testvére

Felfoghatatlan fájdalmat él át a család, köztük az elhunyt férfi ikertestvére.

A 42 éves Jenny Mccann a Daily Starnak szólalt meg: arról a mérhetetlen fájdalomról beszélt, amit szeretett ikertestvére elvesztése okozott neki. Ő maga boldogan adatta be magának a koronavírus elleni védőoltást, ám testvére, John Eyers úgy döntött, hogy nem kéri.

Fotó: Piaxabay

A fitt és egészséges „vasemberként„ emlegetett férfi egész életében sportolt, és nem lehetett volna jobb formában. Emiatt azt gondolta, hogy ha el is kapja a vírust, majd enyhe tünetekkel átvészeli. Álmában sem gondolta, hogy ez lesz a végzete. A betegség elkapása után rohamosan romlott az állapota és kórházba szállították. Ott négy hét múlva életét vesztette.

„Ő volt a legegészségesebb ember, akit ismertem. A halála előtt még hegyet mászott és a vadonban kempingezett. Azt hitte, neki nem árthat a vírus, és nem lesz baja, ha elkapja. Pontosan négy héttel a pozitív teszt után halt meg” – magyarázta Jenny. „A vírus elvette az életét és őt pedig tőlünk. Bárcsak hallgatott volna rám, és beadatta volna a vakcinát! Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Édesapja, édesanyja, én, a nővére, és 19 éves lánya mind gyászoljuk, hiányát nem tudjuk pótolni semmivel.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!