1 éve

Megrázó videó: Zombiként rángatózott a bedrogozott fiatal lány

A 18 éves lány édesanyja figyelemfelhívásként osztotta meg a felvételt.

Szerző szbd

Saját lányáról készült videóval hívja fel a figyelmet egy angol anyuka, miért nem szabad a szórakozóhelyeken bárkitől italt elfogadni – számolt be róla a Mirror.

A 18 éves Millie Taplin a barátaival bulizott, amikor egy férfi itallal, egészen pontosan egy vodka-limonádéval kínálta. „Próbáld ki ezt” – mondta a lánynak, aki ivott is belőle egy-két kortyot, nem többet, mert túl erősnek találta. Majd alig 5-10 perccel később rosszul lett. Egy idő után már nem tudott megszólalni, menni, a karját és a lábát irányítani.

Millie órákig volt ebben a szörnyű állapotban (Fotó: Facebook)

A barátai rögtön felhívták Millie nővérét, majd elvitték a sürgősségire. Hamar kiderült, hogy bedrogozták, ráadásul nem is egy, hanem kétfajta kábítószert adtak be neki. Az egyiket azért, hogy mozgásképtelenné tegyék, a másikat azért, hogy „kiüssék”.

A szerek rémisztő hatással voltak a fiatal lányra. Ahogyan az édesanyja által közzétett videóban látható, Millie lemerevedett, az állkapcsa és az ujjai is görcsben álltak, a szemei kidülledtek, és gyakorlatilag úgy nézett ki, mint egy zombi.

„Erre nem lehet felkészülni. Egyszerűen szörnyű volt ezt látni. Olyan volt, mint akit megszállt valami. Tomboltam a dühtől. Csak néztem őt, és azon járt az agyam, hogy mégis mi a fenét adhattak neki, mert még sosem láttam ehhez hasonlót egész életemben. A leglesújtóbb az volt, hogy bár teljesen le volt merevedve, tudatánál volt, és pontosan tudta, mi történik. Láttam rajta, hogy jelen van, próbált velem szemkontaktusba kerülni, de képtelen volt megszólalni” – mondta az édesanya, aki sokkot kapott a látványtól.

„Tudtam mindenről. A fejemben tudtam reagálni az embereknek, de kifelé képtelen voltam kommunikálni. Nagyon ijesztő volt. A fejemben jelen voltam, de a testem külön életet élt. Még sosem éreztem ilyesmit, és soha többet nem akarok még egyszer keresztülmenni ezen. Borzalmas volt” – fogalmazott Millie.

Millie órákig volt ebben az ijesztő állapotban. Végül szerencsére nem lett komolyabb baja, és már másnap reggel hazaengedték a kórházból.

 

Szerző szbd

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!