1 éve

Tragédia: meghalt a 8 éves kislány, miután torokfájásra panaszkodott

Az orvosok lesújtó hírt közöltek a családdal, végül bekövetkezett a tragédia.

Claudia Carrick február 11-én panaszkodott először torokfájásra és nyelési nehézségekre. A kislány még aznap rosszul lett és kórházba szállították. Ott megállapították, hogy folyadék halmozódott fel az agyában, és úgy gondolták, ez okozta a rosszullétet.

A másnapi műtét kimutatta, hogy Claudiának agydaganata van – írja a Mirror. A daganat helyzete miatt Claudia édesanyjának azt mondták, hogy nem tudják kioperálni a daganatot. Néhány nappal később újabb sokkoló hírt közöltek az orvosok: a daganat gyógyíthatatlan, a kislány napjai meg vannak számlálva.

„Az egész család képtelen feldolgozni mindezt. Azon gondolkodunk, hogy most tényleg ez lesz a vége? Ennyi jut egy 8 éves kislánynak?„ – mondta Claudia nagynénje, Jayne. „A vége felé nagyon küszködött már, halálhörgése volt, rettenetes volt látni.”

A kislány most először volt távol ilyen sok időt ikertestvérétől, akitől elválaszthatatlanok voltak. A gyermek tüdeje teljesen összeomlott az idő múlásával, végül feladta a harcot. Halála előtt az egész család ott ült az ágya mellett és vele maradtak az utolsó lélegzetéig.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!