1 éve

Percről-percre küzd az életéért a testvérpár, miután álmukban brutálisan megkéselték őket

Egy nő kétségbeesett sikolyára riadt fel a lakóközösség az éjszaka közepén. Rejtélyes körülmények között sérült meg egy kisgyermek és egy csecsemő.

Borzalmas tragédia történt az észak-írországi Ardoyne egy lakóparkjában. A rendőrséget a kedden késő este hívta ki egy kétségbeesett nő, miután két kisgyermeket megkéseltek.

A kisgyermek és a csecsemő is súlyos, életveszély állapotba került. A mentősök azonnal kórházba szállították őket, ahol ezekben a percekben is orvosok küzdenek az életükért.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Paul McCusker, a körzet megbízottja elárulta, hogy az egész lakóközösséget megrázta a történtek.

A nyomozók külön kérték az embereket, hogy ne bocsátkozzanak feltételezésbe. A család fájdalma, így is mérhetetlen és a nyomozás is folyik jelenleg a tragédia körülményeinek tisztázása érdekében.

„A rendőrség gyilkossági nyomozást indított a július 27-én, kedden este Észak-Belfastban, a Brompton Park területén történt gyermekhalált követően, és ezzel kapcsolatban egy letartóztatást hajtott végre. A nyomozás még korai szakaszban van, és további információkkal a kellő időben fogunk szolgálni” – nyilatkozta az ügy kapcsán a helyi sajtószóvivő a Daily Star oldalának.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!