1 éve

A bőre elkezdett leválni a testéről: ezért gyilkolta meg gyermekei apját az anyuka

„Azt hiszem, megöltem” – mondta az asszony a történtek után.

Corinna Smith-t a héten életfogytiglani börtönre ítélték az Egyesült Királyságban, amiért meggyilkolta férjét, Michael Baines-t még 2020 júliusában. Az 59 éves nő forró víz és cukor keverékét öntött 81 éves szerelme karjaira és törzsére, miközben az aludt. A cukor a bíróság szerint ragadósabbá tette a folyadékot, így az a bőrön maradt és nagyobb kárt okozott.

Képünk illusztráció
Fotó: pixabay.com

A támadás után Smith kirohant a házból, át a szomszédba, ahol az ott lakóknak azt mondta: „Bántottam, nagyon. Azt hiszem, megöltem”.

A hatóságok Baines-t még élve találták, gyötrő fájdalmaktól szenvedve, az ágyban nyöszörögve. Jobb karjáról és a kézfejéről elkezdett teljesen leválni a bőr – írja a CrimeOnline. Állítólag azt mondta: „Csak meg akarok halni”.

Baines testének több mint egyharmadát égési sérülések borították, így hetekig műtéteken és bőrátültetésen esett át, ám végül szervezete feladta a harcot.

Az asszony azért támadt rá férjére, mert lánya bevallotta: apjuk őt és bátyját is éveken át szexuálisan bántalmazta azalatt, míg felnőttek. Smithnek legalább 12 évet kell most börtönben töltenie, mielőtt feltételes szabadlábra kerülhet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!