1 éve

Életét vesztette egy édesapa a versenypályán, kilenc gyereket hagyott hátra

Egy váratlan tragédia szakította el családjától a férfit. Kilenc gyermek maradt félárván a baleset miatt.

Carl Madgwick számára hatalmas lehetőség adódott, amikor csütörtökön a világhírű pályán, a kenti Sevenoaks-on motorozhatott. Úgy tudni a kilencgyerekes édesapa egy hétvégi versenyre gyakorolt.

Egy váratlan pillanatban, eddig tisztázatlan körülmények között balesetet szenvedett a pályán. A mentősök a helyszínen mindent megtette, hogy megmentsék az életét, de nem jártak sikerrel.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Egyelőre még pontosan nem tudni mi történt Carlal az Egyesült Királyság legkedveltebb versenypályáján.

A borzalmas tragédiát követően barátai adománygyűjtést szerveztek a család számára, hogy fedezzék a temetés költségeit. Eddig 900 font (kb. 367 ezer forint) gyűlt össze.

„Carl-t július 1-jén tragikus módon, nagyon váratlanul vették el feleségétől és kilenc gyermekétől és egy unokájától. Ez még mindig hatalmas sokk az egész család és barátai számára. Bármilyen adomány érkezik, az nagy segítség lenne ebben a nagyon szomorú időszakban. Carl és Sam egy életen át együtt voltak” – olvasható Carl GoFoundme oldalán.

Nem tudni, hogyan szerezte sérüléseit a 40-es éveiben járó Madgwick úr, bár a hatóságok üzemi balesetnek nyilvánították a tragikus esetet – írja a Mirror.

Családja, főként felesége és gyermekei azóta sem tudják feldolgozni a történteket.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!