KÜLFÖLD

Sokkot kaptak a rendőrök: életét vesztette három kisgyermek, borzalmas dolog történt

Rejtélyes körülmények között vesztette életét három kisgyermek. A két kisfiú és az egy kislány még csak három évesek sem voltak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hétfőn riasztották a rendőröket, nem sokkal délután egy óra után, ahhoz a házhoz, ahol a gyermekek borzalmas tragédiát élhettek át.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A testeket a ház hálószobájában találták meg, de akkor már egyikük sem reagált. A szörnyű tragédia az Egyesült Államok Los Angelesében történt.

Fotó: 123RF

A helyettes tisztek és a mentősök megpróbálták újraéleszteni őket, de sajnos nem jártak sikerrel. Egyelőre még nem tudni, mi okozta a halálukat, de a rendőrség emberei megfogadták, hogy kiderítik az igazságot. Addig is a kicsik 28 éves édesanyját letartóztatták.

Az egyik szomszéd a Crime Online oldalának elmondta, hogy a három pici közül, az egyikük egy hat hónapos csecsemő volt.

„Jelenleg még nagyon előzetesek a nyomozási eredmények. Tudjuk, hogy a gyerekek a ház egyik hálószobájában voltak. Ami a halál okát illeti, az egyelőre ismeretlen, és még vizsgálják. A kicsik szülei nem voltak a házban, amikor kiérkeztünk” – árulta el a rendőrség sajtószóvivője, aki nem volt hajlandó több információt elárulni, annak ellenére, hogy gyanúsnak ítélték az esetet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?