1 éve

A család kutyája marcangolta halálra a 4 éves angyalarcú kislányt – Fotó

A szülők legszörnyűbb rémálmukban sem gondolták volna, hogy kedvencük rátámadhat a gyermekükre. Nem tudni, mi váltotta ki az eb agresszív viselkedését.

Egy 4 éves kislány életét vesztette a texasi Fort Worthben, miután a rendőrség szerint a család kutyája szétmarcangolta. A gyermek szülei kétségbeesetten riasztották a mentősöket és a rendőrséget is.

A rendőrség szerint a gyermeket a család kutyája támadta meg az udvaron. A kis Elayah Brow-t a Cook Gyerek Kórházba szállították, ahol azonban az orvosok már nem tehettek érte semmit. Nem sokkal később halottnak nyilvánították.

Fotó: pixabay.com

„Bármikor, amikor elveszítünk egy emberéletet, az egy tragikus esemény. Részvétünk a családnak és minden elsősegélynyújtónak, akik reagáltak erre a hívásra” – nyilatkozta Neil Noakes rendőrfőnök.

Az eset kapcsán az állatvédők is a helyszínre érkeztek, akik két kutyát is elvittek a házból, bár nem sokkal később az egyiket visszavitték. Csupán azt a keverék kutyát vették őrizetbe, amelyik a kislány haláláért felelős. A kutyát később elaltatták.

A nehéz sorsú család Elayah Brow halála után a GoFundMe weboldalán keresztül kezdtek gyűjtésbe, hogy el tudják intézni a temetést. Családja ragyogó, gyönyörű és inspiráló kisgyermeként emlékezett meg a kislányról, akit örökké hiányolni fognak – írja a Crime Online.

Nem tudni, mi váltotta ki az eb agresszív viselkedését.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!