1 éve

Joe Biden drogfüggő fia parmezánsajtot szívott, mert azt hitte, kokain

Egy televíziós interjúban Hunter Biden arról beszélt, hogy több alkalommal is porrá őrölt parmezánt szívott, miután elfogyott a kokója. Az amerikai elnök fia sajnos azt nem árulta el, hogy volt-e stimuláns hatása az olasz sajtnak.

Az 2020-as amerikai elnökválasztási kampány hajrájában a republikánus párti sajtó kiemelten foglalkozott Joe Biden fiatalabbik fiával, akiről pornográf felvételek jelentek meg a kínai sajtóban, adóhatósági eljárást indított ellene a szövetségi ügyészség, valamint olyan e-mailek láttak napvilágot, melyek egyértelműen bizonyították, hogy apja közbenjárásával jutott zsíros álláshoz egy ukrán gázipari óriásvállalat igazgatótanácsában még 2014-ben.

A kokainbirtoklás vádjával már többször elítélt Hunter Biden annyira lerontotta édesapja választási esélyeit, hogy – vélhetően felsőbb utasításra – teljesen visszavonult a közélettől. Az ellene felhozott vádakra nem reagált, és édesapja beiktatásáig semmit sem lehetett tudni róla.

2021. január 20-án aztán nagyot fordult a a világ: Joe Biden elnök lett, a demokratákkal szimpatizáló sajtóorgánumok pedig látványosan nekiláttak a kicsapongó életet élő Hunter nevének tisztára mosásához. Az első ez irányú lépést a New York Times tette meg február végén, amikor a balliberális lap „Egy új művész van a városban. A neve Biden” címmel közölt riportot az elnök fiáról, melyben bemutatták, hogy az aranyifjú festőművésznek állt, az alkotásai pedig már a legnevesebb hollywoodi galériákban kerülnek kiállításra.

A baloldali lapok áldozatos munkája mellett Hunter is mindent megtesz azért, hogy jó fényben tüntesse fel magát. Az 51 éves üzletembernek ugyanis április 6-án jelenik meg a „Csodálatos dolgok” (Beautiful Things) című memoárja, melyben részletesen beszámol a családjáról, testvére haláláról, apjával való viszonyáról, valamint több fejezeten keresztül ecseteli benne a drogfüggőségének körülményeit.

A könyv népszerűsítése miatt Hunter a napokban interjút adott a CBS amerikai televízió egyik reggeli műsorában, ahol röhögve mesélte el, hogy a rosszabb pillanataiban parmezánt szívott, mivel a porrá őrölt sajtról azt hitte, kokain.

Sok időt töltöttem a kezeimen és a térdeimen, miközben a szőnyegeket vizsgáltam át, szinte bármit elszívtam, ami egy kicsit is hasonlított a crack kokainra. Valószínűleg több parmezánsajtot szívtam, mint bárki más”

- mondta az Amerikai Egyesült Államok elnökének fia, aki azt is elárulta, hogy a crack kokain áldásos hatásának köszönhetően 13 napig volt ébren egyszer.

A közel 10 perc hosszú, látványosan alákérdezős interjút már csak azért is érdemes végignézni, mert Hunter Biden és a riporter is jóízűen röhög az alávaló drogos történeteken, mintha semmi kivetnivaló sem lenne az ilyen viselkedésben.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!