1 éve

„Ez az utolsó bejegyzésem” – öngyilkos lett a 18 éves Tik Tok sztár – videó

Senki sem sejtette, hogy milyen érzésekkel küzd a fiatal lány. A Tik Tok sztár élete tragikus módon ért véget.

Visszavonhatatlan döntést hozott egy Louisiana államban élő fiatal lány. Látszólag minden rendben volt az életében, nemrég lett új barátja, akivel fülig szerelmesek voltak. Ráadásul több mint 70 ezer követőre tett szert tartalmaival a Tik Tok oldalán.

Az éppen csak nagykorú Dazhariaa Quint Noyes halála előtt még megosztott egy megrázó utolsó bejegyzést a Tik Tok oldalán. A Dee néven sztárrá vált 18 éves lány a szokásos módon énekelt és táncolt, majd váratlanul bejelentette: „Oké, tudom, hogy bosszantok mindenkit, ez az utolsó bejegyzésem.”

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Búcsúvideója után Dee felakasztotta magát. Tragikus halálát szülei erősítették meg közösségi oldalukon – írja a Daily Mail.

„Sajnos már nincs köztünk, egy jobb helyre költözött. Csak azt szeretném, hogy bárcsak beszélt volna velem az őt ért stresszről és az öngyilkos gondolatairól” – mondta a gyászoló édesapa, aki köszönetet is mondott a részvétnyilvánításokért.

@king_raheem_allahI just want to thank everyone for their love and support of my daughter. Unfortunately she is no longer with us and has gone to a better place.♬ Missing You – Brandy & TAMIA & Gladys Knight & Chaka Khan

„Csak újra a karjaimba akarlak tartani. Ha hazaérek soha többé már nem fogsz rám várni. Remélem az angyalokhoz repültél” – tette hozzá könnyeivel küzdve.

Ha segítség kell Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!