KÜLFÖLD

Édesapja születésnapján hunyta le örökre a szemét a 9 éves kislány

A gyermek makkegészséges volt, és semmilyen krónikus vagy rejtett betegsége nem volt, csak fáradt volt és fájt a feje.
  • Szerző: Ripost

A texasi Makenzie Gongorának január 29-én lett pozitív a koronavírus-tesztje, de akkor még senki sem hitte, hogy két nap múlva örökre elalszik.

A kilenc éves kislánynak semmilyen ismert betegsége nem volt, csak a feje fájt és nagyon fáradt volt. Ennek ellenére február elején hajnalban örökre lehunyta a szemeit. Éppen az édesapja születésnapján.

Makenzie-t azért vitték orvoshoz szülei, mert szűnni nem akaró fejfájása és enyhe hőemelkedése volt, illetve többször is hányt, és az orvosok a biztonság kedvéért tesztelték is a gyermeket koronavírusra, ami pozitív eredményt hozott. Mivel a kicsi nem tűnt nagyon betegnek, az orvosok sem látták ildomosnak, hogy kórházba küldjék, így azt javasolták a szüleinek, hogy rendszeresen mérjék a lázát, illetve Makenzie pihenjen sokat, és napokon belül rendbe fog jönni.

Fotó: Facebook

Három nappal a pozitív teszteredmény után Makenzie este újra fejfájásra panaszkodott, ezért korán lefeküdt. Édesanyja éjjel benézett a lányhoz, hogy minden rendben van vele, és ekkor vette észre, hogy gyermeke nem lélegzik és nincs pulzusa. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Azt egyelőre még nem bizonyították, hogy Makenzie koronavírus-fertőzésben hunyt el, de családja szerint ehhez kétség sem férhet, hiszen gyermekük makkegészséges volt, és semmilyen krónikus vagy rejtett betegsége nem volt – írja a Bors a Today-t idézve.

 

És ezeket olvastad már?