1 éve

Életveszélybe került a 12 éves fiú, miután 54 mágnes került a gyomrába

A fiatal fiú majdnem meghalt, miután nem akartak távozni szervezetéből a mágneses golyók. Egy kísérlet miatt nyelte le a tárgyakat a tini, életveszélyes állapotba került.

Elképesztő borzalomról számoltak be a nagy-manchesteri Prestwichből. Egy 12 éves fiatal fiú egy „kísérlet” során szándékosan lenyelt 54 mágnest.

Rhiley Morrison két külön alkalommal nyelte le a mágnesgolyókat, mert kíváncsi volt arra, hogy a fémtárgyak ezután hozzá ragadnak-e a hasához, és milyen érzés lesz, amikor a mágnesek találkoznak a gyomrában. Azt hitte, kísérlete veszélytelen, ám négy nap múlva sem jöttek ki természetes úton a golyók. A tinédzser aggódva szólt édesanyjának, hogy „véletlenül” lenyelte azokat.

Kórházba szállították, ahol az orvosok röntgen segítségével találták meg a gyomrában és a beleiben az 54 darab erős mágnest, amik akár halálos károkat is okozhattak volna szöveteiben és szerveiben. Azonnal a műtőbe vitték, és a sebészek egy hatórás műtét során eltávolították hasából az idegen testeket – írja a Daily Mail.

Riley jelenleg már otthonában lábadozhat, és később bevallotta az igazságot szüleinek. Az édesanyja nagyon reméli, hogy levonta a tanulságot 16 napos kórházi megpróbáltatásaiból. A fiatal fiút egyébként nagyon érdeklik a természeti jelenségek és imád kísérletezni. Emiatt támadhatott az életveszélyes ötlete is.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!