1 éve

Szilveszteri tragédia: agyonlőttek egy 4 éves kisfiút a partin

Döbbenetes, mivel magyarázta tettét a férfi, aki lelőtte a kisgyermeket.

Borzalmas tragédia történt szilveszter éjjel, egy házibuli során, miközben egy férfi fegyverrel a kezében táncolt…

A 21 éves Zantyler Foster-Hook az egyike volt annak a négy felnőttnek, akik összeültek egy kicsit ünnepelni egy arlingtoni lakásban. A szomszédok kihívták a mulatozó társaságra a rendőröket, ám mire a járőrök kiérkeztek, már nem találtak senkit!

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Időközben ugyanis Foster fegyverrel a kezében kezdett táncolni egy rapvideót utánozva, amit Messiással néztek közösen. Felelőtlensége miatt véletlenül lelőtte a 4 éves kisfiút, akit a történtek után azonnal kórházba szállítottak.

Az orvosok bejelentést tettek az eset kapcsán, így végül mégiscsak rendőrkézre kerültek a felnőttek. Mind a négyen egyöntetűen azt állították, hogy a kisfiút ért lövés a lakáson kívülről érkezett. Ám vallomásuk alapján a nyomozók elég gyorsan megfejtették az igazságot – írja a CrimeOnline.

„Azt állították, hogy táncoltak és az új évet ünnepelték. Később beismerték, hogy a fegyver is ekkor került elő. Foster véletlenül fejbe lőtte a négyéves Messiást. Pánikba estek és azonnal kórházba vitték” – nyilatkozta az esettel kapcsolatban az egyik tiszt.

Foster-Hooks később beismerte a történteet és hozzátette: azt hitte, a fegyver üres. A lakásban a kisfiú és a gyilkosa együtt lakott, bár nem voltak vér szerinti rokonok, egy családot alkottak.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!