1 éve

Gyermekével a szíve alatt vesztette életét egy édesanya, családtagjai sem élték túl a tragédiát

Sokkot kaptak a rendőrök, amikor holttan találtak egy terhes nőt és egész családját.

Elképesztő mészárlásról számoltak be az amerikai Indianapolisban. Vasárnap kora reggel fegyveres banda támadt rá egy családra, ami során öt emberrel és egy meg nem született gyermekkel is végeztek. Ez elmúlt évtized legnagyobb gyilkossági ügyeként tartják számon.

A hatóságot hajnali 4 órakor riasztotta egy fiatal fiú, aki valószínűleg az egyetlen túlélője a borzalmas tragédiának. A járőrök kiérkezésekor még a kismama is életben volt, így azonnal kórházba szállították, de egy órán belül életét vesztette gyermekével a szíve alatt. Az elsődleges információk szerint, nem véletlenszerű lövöldözés történt, bár részleteket nem közöltek – írja a CrimeOnline.

WATCH: IMPD, Indianapolis mayor hold press conference LIVE: IMPD and Mayor update on Adams St. homicide that left 5 adults and an unborn child dead. Közzétette: WRTV – 2021. január 24., vasárnap

„Amit aznap reggel láttunk, az egy másfajta gonosz volt” – kezdte Taylor rendőrtiszt, majd folytatta: „Nem tudom mi járhat az emberek fejében. Én magam is szívbajos vagyok a túl korán elvett életek miatt. A fiatalokért, akik előtt ott állt még az egész életük.”

A rendőrség az áldozatokat Kezzie Childs (42), Raymond Childs (42), Elijah Childs (18), Rita Childs (13) és a várandós Kiara Hawkins (19) néven azonosította.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!