1 éve

Borzalom a vécében: Megfagyott a vér a népszerű színész ereiben

Egy megtermett királypiton nézett vele farkasszemet az vécéülőkéről.

Több mint egyméteres királypitont talált fürdőszobájában a Coronation Street brit sorozat színésze, Harry Visinoni – írja a BBC.com. A férfi, aki Seb Franklint alakítja a 60 éve futó, ezzel csúcstartó sorozatban, szombaton fogat mosni lépett be hale-i otthonának fürdőszobájába, ahol egy kígyó meredt rá.

Az állat valószínűleg korábbi tulajdonosától szökött meg és a fal egy üregében bújt meg azóta. Ezek az állatok hosszú időt kibírnak két étkezés között – közölte az RSCPA brit állatvédő szervezet, mely a Lulu nevet adta a pitonnak.

A férfi kirohant a fürdőszobából, később barátnőjével benézve látták, hogy az állat a WC-ülőkéről mered rájuk. Kisebb tanakodás után visszatértek a fürdőszobába, de az állat addigra eltűnt. Kígyókról szóló rémálmokkal terhelt, nyugtalan éjszaka után reggel hívták az RSCPA-t, a szakértők az állatot a fürdőszobai radiátor mögött találták meg.

Az állatvédők szerint a királypiton meglehetősen szelíd faj, veszélyt érezve azonban harap. Lulut végül egy párnahuzat segítségével fogták be – írja az MTI.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!