1 éve

Agyonverte a síró, 7 hetes kisfiút az agresszív apja

A férfi nem bírta elviselni a sírást. Hosszabb időn keresztül bántalmazta a kisfiút.

15 év börtönre ítélték a gyerekgyilkos apát. A csecsemőnek egyetlen bűne volt, hogy nem hagyta abba a sírást. Clint Nokes elismerte, hogy borzalmas sérüléseket okozott Hudson nevű újszülött gyermekének, többek között a fejére ejtette a mosogatóban. A 22 éves férfi bűnösnek vallotta magát 7 hetes fia meggyilkolásáért.

Az orvosi vizsgálatok során megállapították, hogy a kisfiú csonttörést, koponyatörést, gerinckárosodást szenvedett, és egyéb sérülései mellett bevérzett az agya és levált a retinája is. A férfi a bírósági dokumentumok alapján 2017. november és december között bántalmazta az ártatlan kisfiút. A gyermek anyja teljesen összetört és mély fájdalmat élt át miután értesült a halálhírről és fény derült a szörnyű igazságra.

A férfi ráadásul azt hazudta a hatóság munkatársainak, hogy megpróbálta megmenteni kisfia életét. Sőt azt állította, hogy etetés közben lett rosszul Hudson. Megpróbálta megbüfiztetni, hogy segítsen a szenvedésén. Azonban a kórházban egyértelművé vált, hogy a kicsi bordáin és fején lévő zúzódások vezettek a halálához – írja a MIrror.

Egyik rémisztő vallomásában arról számolt be, hogy lábánál és karjánál fogva rángatta és húzta a kisfiút, volt amikor rángatta és fel-le dobálta, amitől összevissza rázkódott a feje. A törékeny csecsemővel végül a koponyáján keletkezett 10 centiméter hosszú repedés végzett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!