2 éve

Minden vágyam az volt, hogy együtt öregedjünk meg – tragikus hirtelenséggel meghalt a félrediagnosztizált fiatal nő

Huszonhárom nappal esküvője után vesztette életét Ashleigh Simrajh.

A 23 éves Ashleigh Simrajh szeptember 5-én házasodott össze szerelmével, Jason Halevel.

Pár nappal azt követően, hogy kimondták a boldogító igent, Jasonnak szomorúan kellett bejelentenie, hogy gyönyörű felesége életét vesztette félrediagnosztizált rákos betegsége miatt – írja a Metropol.

„Szavakkal nem lehet leírni a fájdalmat, amit most érzek. Teljesen összetört a szívem” – írta Jason közösségi oldalán.

„Olyan bátor és erős voltál, tudom, hogy mindent megtettél, hogy te legyél a győztes ebben a küzdelemben. Nagyon büszke vagyok rád” – olvasható férje búcsúlevelében. A fiatal pár arról álmodott, hogy hamarosan egy kisgyermekkel bővülhet a családjuk és együtt szerettek volna megöregedni.

„A veled való öregedés volt az, amit a legjobban szerettem volna. Semmi sem volt annál fontosabb a számomra, minthogy egész életemben ott legyek melletted” – mondta Jason, aki teljesen üresnek és elveszettnek érzi magát a tragédia óta.

Korábban Asheligh a bőrén megjelenő elváltozás miatt fordult orvoshoz, de azt mondták neki, csupán egy szemölcsről van szó. Egy évvel később a dudor megnőtt, majd durván vérezni kezdett.

Ekkor derült ki a vizsgálatok során, hogy rosszindulató rákja van, ami elterjedt az egész testében és végzetes. Ekkor már csak hetei voltak hátra, így a fiatal pár elhatározta, hogy összeházasodnak. A nagy napon nem is sejtették, hogy már csak napjaik vannak együtt, csupán azt tudták, minden percet együtt szeretnének tölteni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!