2 éve

Holtan esett össze a koronavírus frontvonalában dolgozó 23 éves mentős

Egyik napról a másikra vesztették el szeretett kollégájukat a dél-walesi mentősök.

A 23 éves, fitt és aktív Charlotte Louise Cope-nak hétfőn, amikor letette a műszakot, még látszólag semmi baja nem volt, nem sokkal később azonban holtan esett össze otthonában. A fiatal lány csupán néhány nappal korábban írta ki közösségi oldalára, mennyire hiányzik neki a régi, koronavírus-járvány előtti élete és a családja, ugyanakkor milyen büszke a kollégáira, és mennyire örül, hogy másokon segíthet – számolt be a tragikus esetről a Daily Mail.

„Az élet most szívás. Hiányzik a családom. Hiányzik az edzés, hiányzik a szabadság. De pozitívnak kell maradnom. Annak szenteltem az életemet mentősként, hogy másokon segítsek az ilyen nehéz időkben a csodálatos kollégáimmal együtt. Legyetek biztonságban, kérlek, maradjatok otthon!” – írta posztjában.

Egyik kollégája, Connor Quinn úgy jellemezte a két éve mentőző fiatal walesi lányt, mint aki nem csak ígéretes tehetség volt, de némán, mosolyogva viselte apró vállain a világ terhét.

„Magát csak egy átlagos lányként látta, de számunkra ő jelentette azt a kis örömöt és vidámságot, amire gyakran szükségünk volt mentősként, főleg ezekben a kiszámíthatatlan időkben” – írta a fiatal lány temetésére indított online adománygyűjtő oldalon, ahol pár nap alatt a kitűzött 5000 fontos cél többszöröse, közel 13500 font gyűlt össze.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!