3 éve

Bikinis fotója miatt alázta meg a cég a lányt, nem tették zsebre, amit ezért kaptak

A lány egy álláshirdetésre jelentkezett, de csúnyán megalázták.

Amikor Emily Clow megpályázott egy marketinges pozíciót a Kickass Masterminds nevű austini cégnél, még nem sejtette, hogy néhány nap múlva róla írnak majd a lapok.

A 24 éves texasi nő gondosan kitöltött minden, a jelentkezéshez szükséges űrlapot, többek között megadta azt is, milyen közösségi felületeken van jelen. Hiba volt.

A lány ugyanis nem sokkal később saját bikinis fotóját látta viszont a cég Instagram-sztorijában.

A vállalat egyszerűen lelopta a fotót a lány Insta-oldaláról, és a következő megszégyenítő felirattal tette közzé:

Közérdekű: ne osszátok meg potenciális munkaadótokkal közösségi médiás oldalaitokat, ha ehhez hasonló tartalmak szerepelnek rajta. Profi marketingest keresek – nem pedig bikinimodellt.

Még azt a jó tanácsot is megosztották, hogy nyugodtan menjen le kutyába bárki a privát életben, de profi állást nem fog kapni, ha ezt meg is mutatja a nagyközönségnek.

Érthetően Emilyt sokkolták az események és azonnal írt is a cégnek, hogy azonnal vegyék le a sértő bejegyzést, valamint azt is közölte, hogy szerinte a medence partján minden épeszű nő fürdőruhát visel, valamint az emberek privát Instagram-fiókjába igenis felkerülnek olyan képek, amelyek nem a munkához kapcsolódnak.

A cég egyetlen megkeresésére sem reagált, pedig még az Instagramon is írt nekik. Aminek az lett a következménye, hogy letiltották.

Miután azonban egyre több lap írt az esetről és persze a cikkek és a hozzászólások is a céget marasztalták el, a cég összes közösségi média felületét felfüggesztették. Bocsánatot persze nem kértek...

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!