5 éve

Kidobta a nőt az ablakon, mert nem akart vele szexelni

A vádlottak padjára került az a 34 éves migráns, aki az ügyészség szerint kidobott egy nõt az ablakon. A férfi állítólag nem elõször zaklatott szexuálisan nõket.

Dawit A. 2014-ben érkezett az afrikai Eritreából Németországba. A 34 éves férfinak most a bíróság előtt kell felelnie tettéért, jobban mondva tetteiért. A darmstadti ügyészség ugyanis szexuális zaklatással, testi sértéssel és fenyegetéssel vádolja a bevándorlót. Dawit azonban a gyanúsítás ellenére magát sajnálja leginkább. A bíróságon sírva mesélt sanyarú sorsáról:

Az embercsempészek elvették a pénzét, jogtalanul zárták börtönbe és még a vonatot is gyakran lekési.

Amikor azonban az áldozat, a könnyeit törölgetve mesélt az átélt borzalmakról, az eritreai férfi csak sandán mosolygott - írja a Bild. Mint az kiderült, a férfi egy német menekültszállón lakott, ahol tavaly júliusban meglátogatta egy eritreai nő és egy eritreai házaspár. A férfiak sört és vodkát ittak, miközben a nők a konyhában kávét főztek. Este fél tízkor az ittas Dawit bezárta a szobája ajtaját, majd kidobta a kulcsot az ablakon. A 26 éves sértett ezután azt mesélte, hogy a férfi szexet követelt, ő azonban nem hagyta magát. Sikított, majd többször a férfi tudtára adta, hogy férje van, és nem akar tőle semmit.

A sokadik nem után felhúzta magát, felkapott, mint egy kisgyermeket, majd kidobott az ablakon

– mesélte az áldozat a bíróságon. A nő több mint két és fél métert zuhant, mindkét lába több helyen eltörött, 16 napot kellett kórházban töltenie.

Az ügyészség szerint két másik nőt is zaklatott korábban a vádlott, ezért pedig akár öt év börtönre is ítélhetik. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!