6 éve

Ez minden idők legrasszistább reklámja!

Mosószert dugni egy fekete ember szájába, majd mosógéppel kivilágosítani? Te sem fogsz hinni a szemednek, ha megnézed ezt a reklámot!

Megszokhattuk már, hogy a kínaiak mindig más utakon járnak. Most azonban egy olyan durván rasszista reklámmal rukkoltak elő, amit először mi sem akartunk elhinni.

Egy kínai mosószergyártó cég kisfilmje azzal kezdődik, hogy egy fekete, fiatal férfi tűnik fel a színen, aki összefestékezte az arcát munka közben. Majd megakad a szeme a ház asszonyán, és közelebb lép a nőhöz. A hölgy azonban ahelyett, hogy megcsókolná, egy mosószertablettát töm a férfi szájába, majd betuszkolja a mosógépbe.

A szer hatásosnak bizonyul, mivel a gépből már egy kínai férfi bújik elő, aki láthatóan egyből elnyeri a lány tetszését. 

Arról nincs információnk, hogy a Távol-Keleten hogyan fogadták a különös reklámot, de az biztos, hogy nyugati szemmel ez kimeríti a rasszizmus fogalmát. 

A kisfilmet készítő cég azt mondja, hogy semmilyen rasszista elemet nem szerettek volna a kisfilmjükbe tenni, ők csak egy kilenc évvel ezelőtti olasz reklámot csomagoltak új köntösbe - olvasható a DailyStar-on.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!