KOMPOST

Szexmunkásnak állt az óriásmellű tanárnő, egykori diákjai imádják a fotóit

Ma már körülbelül 60 millió forintnak megfelelő összeget keres a dögös fotóival az egykori történelemtanár.
címkék:

Szokatlan szakmaváltáson esett át Monica Huldt, aki korábban történelemtanárként kereste a kenyerét egy svéd középiskolában. A csinos hölgy ugyanis nemrég szexmunkásnak állt, és a szexi fotóit árulja az interneten. Az óriásmellű skandináv szépség jelenleg Amerikában él, egykori tanítványai és kollégái pedig döbbenten figyelik, milyen vonzó felvételeket tesz közzé magáról az ilyesmire specializálódott fizetős felületeken - írja a Daily Star internetes kiadása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monica Huldt (@swedish_bella_backup) által megosztott bejegyzés

A 37 éves Monica éveken át tanított egy svéd kisvárosban, ám a munka fokozatosan felőrölte, és még a keresete is olyan alacsony volt, hogy szinte egyik napról a másikra élt. A pályakezdő pedagógus ezért úgy döntött, hogy tanítás mellett munkát vállal egy sztriptíz bárban egy kis plusz pénz reményében, csakhogy ezt megneszelték a kollégái, és az iskolai főnökség azonnali hatállyal menesztette a tanári állásából.

Monica ekkor fordult az OnlyFans nevű pornóoldal felé, ahol a pikáns képeit kezdte árulni. A dolognak végül meg is lett az eredménye: jelenleg körülbelül 200 ezer dollárt (60 millió forintot) keres havonta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monica Huldt (@swedish_bella_backup) által megosztott bejegyzés

„Először nagyon furcsa volt, amikor rájöttem, hogy a fiúk, akiket korábban tanítottam, az OnlyFans-en és az Instagramon nézegetnek engem. Igaz, már betöltötték a tizennyolcat, azt csinálnak, amit csak akarnak. De az kifejezetten meglepett, amikor először írtak nekem. Kollégáim is vannak, akik fizetnek a szexi felvételekért. Egyikük bevallotta, hogy titkon mindig is oda volt értem. Szándékosan öltözök be szexi tanár néninek”

- fogalmazott a dögös tanárnő, aki azt is elárulta, hogy a világjárvány kitörésével indult be igazán a vetkőzős karrierje az OnlyFans-en.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monica Huldt (@swedish_bella_backup) által megosztott bejegyzés

Monica ma már az Egyesült Államokbeli Arizonában él, és nem tartja kizártnak, hogy egyszer majd visszatér eredeti szakmájához,

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?