KOMPOST

Rettegve menekült a kiránduló család: különös dolog vette üldözőbe őket

Aligha hinnénk el, ha valaki azt mesélné, hogy egy fénygömb üldözte az autóját. Jobb esetben is arra gondolnánk, hogy be volt rúgva. Csakhogy esetünkben videóra is vették a furcsa jelenséget.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A videó eredetileg még évekkel ezelőtt készült, de azóta sincs magyarázat arra, amit látunk rajta. Ezért is kapta fel ismét a világháló.

2014 december 9-én, Argentínában, a Capilla del Monte nevű kisváros közelében egy Cele nevű nő kirándulni ment a családjával a 9 km-re lévő hegyen álló kápolnához. Visszafelé a különös útitárs szegődött a nyomukba. Egy 15-20 cm átmérőjű, erős fehér fénnyel világító fénygömb. Hol lemaradt, hol közelebb ment, de jól láthatóan követte az autó útvonalát.

A nőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy mobiltelefonjával felvegye a meghökkentő eseményt... - írja a napiufo.hu.

A döbbenetes videót itt nézheted meg!

Az eset nem egyedi. 2011-ben az egyik svédországi sziget közelében videóztak hasonló gömbszerű entitást, ami egy hajót követett, csakhogy a víz alatt. 2014-ben pedig az oroszországi Cseljabinszk közelében vett üldözőbe egy vonatot egy ragyogó fénygömb, egy hátul álló utas szintén felvette. És ezek csak azok az esetek, amelyekről videó készült!

A szakértők számos teóriával próbálták megmagyarázni a hátborzongató eseteket.

Ezek közül a gömbvillám teória népszerű magyarázatnak számít köreikben, de mindenki láthatja, hogy ezek a plazmagömbök, fénylények, vagy nevezzük entitásoknak őket, nem azok. Úgy tűnik, mintha tudatosan irányítanák a mozgásukat és úgy viselkednek, mint egy élőlény, ami valami érdekeset lát és meg akarja vizsgálni azt közelebbről.

Hogy mégis miféle lények lehetnek, aligha van bárkinek is halvány fogalma róla.

Épp úgy lehetnek egy másik világból származó entitások, mint földönkívüli drónok, vagy éppen fel nem fedezett földi élőlények. Ez utóbbi feltevés nem is annyira találgatás. Elég csak beleolvasni némelyik középkori vagy ókori nép mítoszaiba, könnyen találhatunk hasonló lényekre való utalást.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?