KOMPOST

Olyat videózott egy férfi a hátsó kertjéből, amit nem kellett volna

Még a sokat tapasztalt kutatók is elképedtek azon a videón, amely még 2017. október 21-én készült a kaliforniai Long Beach egyik házának hátsó kertjéből. A döbbenetes felvételen olyasmi látható, ami eléggé elgondolkodtató és egyben rémisztő is. Ha fényes nappal, a legjobb technikával felszerelt és legveszedelmesebb fegyverekkel rendelkező nagyhatalom területe felett ilyesmi történhet szinte észrevétlenül, vajon mi zajlik a világ más pontjain?
címkék:
  • Szerző: Ripost

2017. október 21-én, a kaliforniai Long Beach-en élő egyik UFO-vadász a szokásához híven az eget kémlelte hátsó kertjéből kedvenc teljes spektrumú Canon SX60-as kamerájával. Először csak a távoli fényfoltot vette észre, de amikor ránagyított, elállt a szava. Egy jókora fényes foltból rengeteg kisebb fénypont bukkant elő zsinórban. A kis fénypontok hármasával érkeztek és végig tartották az alakzatot, vagyis egy-egy objektumhoz tartozhattak, amelyeknek háromszög alakja volt, a fények pedig alighanem a csúcsaikon helyezkedtek el.

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

Első pillantásra azt gondolhatnánk, hogy amit látunk, az egy földönkívüli "anyahajó", amelyet éppen elhagy egy tucat a kisebb háromszög alakú UFO-cirkáló. De mivel "flotta" az operatőr szerint csak az infravörös tartományban látszik, maga az "anyahajó" pedig más spektrumokban is, könnyen lehet, hogy inkább egyfajta kapuról, vagy portálról lehet szó, amelyen át érkeznek az idegenek álcázott járművei.

Az UFO-vadászok már évekkel ezelőtt felfedezték, hogy infravörös kamerával olyan döbbenetes dolgokat lehet látni az égen, amelyeket szabad szemmel nem. Úgy tűnik, ráhibáztak az idegenek álcázásának lényegére. Ha az amatőrök ilyesmit tudnak, akkor vajon mit tudhat az amerikai űrhivatal, vagy a nem hivatalos UFO-figyelő ügynökségek?

címkék:
És ezeket olvastad már?