KOMPOST

Sokkoló részletek, kiszivárgott Prince boncolási jegyzőkönyve

Szomorú dolgokra derült fény a 2016 áprilisában elhunyt énekes utolsó hónapjairól.
  • Szerző: Doris

Prince mindössze 56 éves volt, amikor 4 évvel ezelőtt életét vesztette. Halálát az okozta, hogy túladagolta a fentanil nevű, kábító hatású fájdalomcsillapítót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A Daily Star most megrázó részleteket közölt a világhírű énekes boncolási jegyzőkönyvéből. Kiderült, hogy Prince-nek rejtélyes sebhelyek borították a testét, mindössze 50 kiló volt és jelentős mennyiségű kábítószer volt a szervezetében.

A portál szerint az énekes már a 2000-es években gyógyszerfüggő volt és a kokainra is rászokott igaz, ezt akkor még nagyon kevesen vették észre. Az első nagyobb baj akkor történt, amikor az énekes magángépének 2016 áprilisában kényszerleszállást kellett végrehajtania. Prince rosszul lett, mentővel szállították kórházba. Később kiderült, hogy akkor is a gyógyszertúladagolás miatt lett rosszul.

2016. április 21-én bekövetezett halála után több toxikológiai vizsgálatot is elrendeltek. Kiderült, hogy rendkívül sok, 67,8 mikrogram/liter fentanil volt Prince vérében, ráadásul a drog ötvenszer erősebb a heroinnál. A sztárnak esélye sem volt a túlélésre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?