KOMPOST

Ismét jelentkezett az időutazó: kiszivárgott egy titkos hanganyag 2023-ból

Meglepő állítással sokkol a TikTokon a magát időutazónak valló ember. Ezúttal egy titkos hanganyagot szivárogtatott ki.
  • Szerző: Ripost

Újabb videóval jelentkezett a TikTokon az önjelölt időutazó, aki azt állítja, hogy 2582-ből származik. Ezúttal egy titkos hanganyagot szivárogtatott ki 2023-ból: állítólag egy elképesztő felfedezésre kerül sor az óceán mélyén, de ő csak az emberiség titkának nevezi – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az időutazó szerint az emberek nagyobb hangsúlyt fektetnek az űrutazásra, és a galaxis vizsgálatára, holott közelebb kellene kutatniuk. Egészen pontosan a Föld magjában. A videójában éppen ezért egy olyan hangfelvételt mutat meg, amit a Nemzeti Óceán‑ és Légkörkutatási Hivatal szerinte a jövőben, 2023 óta titokban tart.

Az időutazó meglepő dolgokat látott 2027-ben /

Az időutazó meglepő dolgokat állít / Képünk illusztráció!
Fotó: Pixabay

Az időutazó elmondja: 2023. január 26-án egy csapat tudós a mélybe merül a Jeges-tengerben, ahol „hatalmas lyukakat” találtak a víz alatt. A tudósok ott speciális berendezésekkel rögzítenek egy eddig soha nem hallott hangot, amelyet a pánik elkerülése érdekében nem hoznak nyilvánosságra. Az, hogy pontosan mi ez, azt már nem árulta el az önjelölt időutazó.

 

@timetraveler2582##fypシ ##2021 ##timetravel ##timetraveler ##ocean ##monster ##hollowearth ##foryou ##foryoupage♬ original sound – Timetraveler2582

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?