BIZARR

Elképesztő, mit művelt a férj, miközben a felesége éppen szült

A megható videó hamar körbejárt az interneten, fantasztikus a sikere. De akadtak bőven, akik kivetnivalót is találtak benne...
címkék:
  • Szerző:

Milliók látták már azt a videót, amin az atlantai Kendall Craver szülés előtt úgy nyújt bátorítást a feleségének, ahogy azt még senki nem tette. Az asszonynak szüksége is volt a támogatásra, hiszen két napig vajúdott, mire megszületett a kislányuk. Annak ellenére, hogy sokan meghatódtak a jelenettől, voltak, akikben inkább ellenszenvet váltott ki a felvétel.

A férfi a felvételen a feleség ágya mellett áll a kórházban, és táblákat tart a kezében: ezekre felírta a kapcsolatuk legnagyobb mérföldköveit. Például azt, amikor először találkoztak, amikor még csak iskolások voltak, és egymásba szerettek.

A táblák között sok akad, amik biztatják a nőt, hogy lélegezzen, de a többség közös vicceket és emlékeket idéz. A különös szerelmi vallomás a kapcsolat hullámhegyeit és -völgyeit éppúgy megidézi, ahogyan az esküvőt is.

Sokaknak azonban nem tetszett, ahogy a férj a felesége ágya mellett pózol, sem a megszerkesztett videó. Amiatt támadták Kendallt, hogy az egész sokkal inkább szól őróla, semmint a párjáról vagy a születendő kisgyermekről, és nem értették, hogy bohóckodás helyett miért nem fogta csak úgy a párja kezét, ahogy minden rendes apa. Mindenesetre azért jócskán akadtak olyanok is, akik imádták a videót, úgyhogy fel van adva a lecke a leendő apáknak…

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?