BIZARR

Õrült összeesküvés-elmélet: Ezért ölték meg Marilyn Monroe-t

Döbbenetes kijelentést tett egy szakértő, néhány nappal a szőke ikon születésnapja előtt.
  • Szerző: Doris

Marilyn Monroe június 1-jén ünnepelné 93. születésnapját, és mivel a halálával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel, nem csoda, hogy időről időre előrukkolnak különböző összeesküvés-elméletekkel.

A legbizarrabb talán az, amivel egy kutató, dr. Steven Greer állt elő. Szerinte a színésznőt a CIA tette el láb alól, mivel túl sokat tudott a földönkívüliekről - írta a Daily Star.

A tudós állítja: a kezébe került egy titkos dokumentum, ami Monroe és akkori szeretője, Robert Kennedy közötti lehallgatott telefonbeszélgetések szövegét tartalmazta. Kennedy akkoriban az Egyesült Államok legfőbb ügyésze volt.

A dokumentum neve Holdpor-projekt volt, amit addig a CIA használt fedőnévként a földönkívüliekkel kapcsolatban. Az iratok arról is beszámolnak, hogy John F. Kennedy egy titkos űrbázison járt a dívával.

Biztos nem a meteoritokról beszélgettek

- ecsetelte Greer, aki szentül hiszi: Monroe-t meggyilkolták, mivel kapcsolatai miatt olyan információk birtokában volt, aminek nem lett volna szabad.

A legenda szerint a színésznő a hírhedt Roswelli ufószerencsétlenségről is túl sokat tudott. Az incidens egy 1947 nyarán bekövetkezett állítólagos földönkívüli hajótörés, amely az Új-Mexikó államban található Roswell környékén történt, és a mai napig nem találtak rá magyarázatot.

"Tragikus volt a helyzet, mivel a színésznő egyáltalán nem látta át a nemzetbiztonsági kérdéseket, így azzal sem volt tisztában, hogy a kelleténél jóval többet tud" - magyarázta Greer, aki szentül hiszi, hogy a dívának ezért kellett meghalnia 1962 augusztus 5-én.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?