BIZARR

Hihetetlen: telefontöltőt operáltak ki egy férfi gyomrából – fotó

Műtét közben távolították el a férfi szervezetéből a kábelét.
  • Szerző: Ripost

Egy 30 éves férfi orvoshoz fordult, miután erős hasi fájdalmai voltak. Nem világos, hogy került a kábel a férfi szervezetébe, de az orvosok arra gyanakodnak, hogy lenyelhette vagy szexuális együttlét során felhelyezhették neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A segítségre szoruló férfi elmondása szerint véletlenül nyelte le a kábelt. A kórházban két napon keresztül hashajtóval kezelték, majd a műtét során egy vékony vágást ejtettek a hasfalán, hogy hozzáférjenek a bélrendszeréhez. Ezután távolították el a hasüregéből a 61 centiméter hosszú vezetéket.

A 45 percig tartó beavatkozást öt orvos végezte az észak-indiai Guwahati kórházban. A műtétet végző egyik szakember a brit Metro oldalának elárulta: 25 éves karrierje alatt ilyet még sosem tapasztalt.

„Mivel természetes úton nem távozott a töltőkábel, a műtét mellett döntöttünk. Lehet, hogy igazat mondott, de nem vagyunk benne biztosak. Vannak ugyanis, akik különös dolgokat művelnek szexuális aktus közben. Ha így történt, ez az ember kissé túl messzire ment” – mondta az egyik orvos.

A férfit az operációt követően három napra megfigyelésre még bent tartották, de azt követően távozhatott az egészségügyi intézményből.

És ezeket olvastad már?