BIZARR

Ez már a vég: erre a bizarr alkalomra öltöznek ki a karanténban sínylődő emberek

Több, mint egy hónapja zárkózott be a világ a koronavírus járvány miatt. Nem csoda, hogy az emberek elkezdtek unatkozni, és valahogy el kell szórakoztassák magukat! Főleg, hogy a szép új ruháikat a négy fal között senki nem látja...
  • Szerző:

Ausztráliában is szigorú kijárási korlátozások vannak immár több, mint egy hónapja, és bár mindenki talál magának elfoglaltságot a négy fal között, az embereknek már nagyon hiányzik, hogy kimozdulhassanak otthonról. Aztán egy Queensland-i nőnek forradalmi ötlete támadt: ott a szemétszállítás napja, amikor ki lehet menni a lakásból, miért ne lehetne abból bulit csinálni? Persze Danielle Askew nem gondolta, hogy tömegek fogják kirittyenteni magukat a kukanapon, ő csak egy barátnőjét akarta megviccelni azzal, hogy kijelentette: nem meri felvenni a legszebb estélyiét, amikor leviszi a szemetet. A lány vette a lapot, pózolt is a meseszép ruhakölteményben egyet a kuka mellett – és ez annyira megtetszett az ausztráloknak, hogy egyre többen követik a példáját…

Fotó: Profimedia

Az őrület futótűzként kezdett terjedni az interneten, ami teljesen érthető: ha csak a szemetet viheti ki az ember, akkor legalább tegye stílusosan!

null

null

Mára olyan komoly mozgalommá nőtte ki magát, hogy húszezren léptek be abba a csoportba, ahova mindenki feltöltheti az extrém ruhakölteményeket.

null

null

De még ha csak ruhák lennének! Most derül ki, mennyi meghökkentő jelmez lapul az ausztrálok gardróbjaiban...

null

null


Az ötlet persze nem csupán az ausztráloknak jön be, a világ minden táján követik a jó példát.

null

null

Pár hónapja még senki nem gondolta volna, hogy a szemét levivése valóságos jelmezparádévá növi majd ki magát. Van, aki profin áll a dologhoz:

null

null

És van, aki a természetes egyszerűségre szavaz.

null

null

A világméretű kihívásban igen nagy számban jelennek meg t-rexek is.

null

null

De akadnak olyanok is, akik nem jelmezbemutatót tartanak, hanem például házassági évfordulót: ez a pár az 50.-et ünnepli éppen.

null

null

Olyan is akad, aki a karantén előtti időket egy kis randihangulattal idézi vissza.

null

null

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?