BIZARR

Egy kicsit benézte a férfi a rendelést, durva, mit hozott a futárszolgálat

Az online vásárlásban mindig ott van a lehetőség, hogy rossz helyre kattint az ember, és nem azt kapja, amit kért. De ami ezzel a családdal történt, az minden képzeletet felülmúl...
  • Szerző:

Az egész világ a koronavírusra figyel, és nem csak nálunk vonulnak a vásárlók lerabolni az üzletek polcait, de Ausztráliában is. Ezért egy ott élő apuka úgy gondolta, velük ugyan nem szúrnak ki, megrendelik online, amit kell. Többek között a vécépapírt is. Csakhogy figyelmetlen volt, amikor leadta a megrendelést, és ezzel csak akkor szembesült, amikor nagyobb autó hozta a szállítmányt, mint amire számított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia (Képünk illusztráció!)

A férfi 48 tekercs toalettpapírt szeretett volna, de véletlen 48 dobozzal rendelt, így most a családnak összesen 2.304 darab van otthon, ami brutális mennyiség: több, mint egy évre elég. A másik gond, hogy nem igazán tudják hol tárolni, tele van a garázsuk a dobozokkal. A férfi egy videót készített a helyzetről. Szerencsére feleségével meglátták a humort a helyzetben, egy hatalmas trónt építettek a dobozokból a garázsban.

A férfi azt mondja a videóban, hogy elnézést kér az ausztrál honfitársaitól, ha nem kapnak már vécépapírt, mert náluk van az összes. Persze az összeset nem akarják elhasználni, ha már így jártak, eladják a felesleges dobozokat, és a bevételt jótékony célokra akarják fordítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?