Létrehozva: 2019.10.02.

Bizarr örökbefogadás: Horrorfilmbe illő, ami kiderült az ukrán kislányról

Még egy profi forgatókönyvíró is elismerően csettintene a történet hallatán. Amit viszont a szülők kiálltak, az brutális volt; és a történetnek még mindig nincs vége. A kislány ugyanis egyáltalán nem az, akinek gondolták...

Felér egy horrorfilmmel, ami ezzel az anyával történt: volt férjével 2010-ben örökbe fogadtak egy hatéves kislányt Ukrajnából, akiről aztán kiderült, hogy egyáltalán nem hatéves, sőt, még csak nem is gyerek – viszont jó eséllyel szociopata. Legalábbis ezt állítja az anya, akit bíróság elé állítottak, amiért elhagyta a gyereket.

Profimedia, Alamy, Esraa Mearaj / Alamy A kép illusztráció!

A 45 éves Kristine Barnett 2013-ban egy indianai lakásban hagyta a kilencéves Nataliát, majd férjével Kanadába költöztek. Emiatt most bíróságra járnak, de a nő különös érvet hozott fel a védekezéskor: méghozzá azt, hogy a kis Natalia egyáltalán nem kilencéves, hanem inkább harminc. És amíg náluk lakott, próbálta meggyilkolni őt és a férjét.

A kép illusztráció!

Azt ugyan tudták a szülők már a 2010-es örökbefogadáskor is, hogy a kislány a törpenövés egy fajtájában szenved, de nem sejtették, hogy sokkal idősebb, mint amennyinek állították. Mindenesetre a rendőrség előállította az anyát és a volt férjet, hiszen a kislány három napig teljesen egyedül volt hagyva az indianai lakásban, és egy kilencéves gyerekkel ezt megtenni bűncselekmény. Az anya aztán nem csak a bíróságon, de a Daily Mailnek is kipakolt egy interjúban: Natalia valójában 22 éves volt, amikor magára hagyták.

Kristine Barnett, az anya

Szörnyű részleteket mesélt Kristine. Például, hogy a kis Natalia az éjszaka közepén megállt az ágyuk mellett, és, amikor férjével megkérdezték, mit szeretne, az suttogta, hogy várja a megfelelő pillanatot. Egyszer rajtakapta, hogy hipót tölt a kávéjába, egyszer nekilökte a nevelőanyját egy elektromos kerítésnek, és találtak eldugott késeket a kanapé alatt. A kislány, amikor leült csendben az asztalhoz, a papírra olyan képeket rajzolgatott, amiken az anyját, apját elássa a hátsó kertben. Persze, voltak jelek, amikből sejthették volna, hogy a kis Natalia nem az, akinek gondolják.

Kristine elmondta, hogy amikor először fürdette a kislányt a kádban, észrevette, hogy teljes nemi szőrzete van, ami egy hatévesnél lehetetlen. Azt hitte, hogy ez a törpeséggel jár, hogy a hormonjai megbolondultak. De később is voltak jelek: például talált tampont, betétet a kislány fiókjában, ami arra utalt, hogy igen korán kezdett menstruálni.

Profimedia, Alamy, Volodymyr Melnyk / Alamy A kép illusztráció!

A szülők persze gyanakodni kezdtek, és elvitték orvoshoz a kislányt, hogy a csontsűrűség alapján állapítsák meg a korát. Kiderült, hogy Natalia legalább 14 éves, így a szülők aszerint kezdték kezelni. De hamarosan felderült még egy titok: hogy a kislány súlyos mentális beteg, és ahogy telt az idő, egyre hátborzongatóbb dolgokat tett. Például vérre hasonlító folyadékkal írt fel fenyegető, halálos üzeneteket a tükrökre. A család hordta pszichiáterekhez, miközben a helyzet egyre súlyosabb lett; végül egy vizsgálaton 2012-ben kiderült, hogy a lány 18 éves. Ekkor a törvény előtt kérték, hogy módosítsák Natalia születési adatait, ami meg is történt: 2003 helyett 1989-re írták, így megkaphatta a felnőtteknek járó pszichiátriai kezelést. De a család még nem lélegezhetett fel…

A titokzatos Natalia

Elviselhetetlen volt vele élni, állítja Kristine, ezért férjével béreltek számára egy lakást Indiana-ban, hiszen felnőttként élhette a saját életét. Gondoskodtak róla, taníttatni is akarták, de amikor kiköltöztek Kanadába, Natalia nem vette fel többé a telefont. Arra gyanakodtak, hogy nem szedi a gyógyszereit, és lehet, hogy egy másik családnál játszik gyereket azóta. Utána a gyámhatóság beperelte a szülőket gyermek elhanyagolásért. Hogy mi lesz a per vége, arról senkinek nincs elképzelése, de az biztos, hogy ilyen bizarr örökbefogadásról még nem hallott a világ…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem hitt a szemének a turista, amikor kinézett a szállodai szobája ablakán, több követője hisztériás rohamot kapott

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

hirtv.hu

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

ripost.hu

Döbbenet: Netes koldusnak állt az RTL Klub sztárja

hirtv.hu

Ukrajna bukásával Magyarország is veszélybe kerülhet egy amerikai elemzés szerint

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

magyarnemzet.hu

Nem várt támogatás érkezett Orbánnak, magyar sztárok álltak a politikája mellé

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BIZARR

„Az idegenek lilák és nem zöldek” – állítja egy új tanulmány

BIZARR

Figyelmeztet a jós: még ma megtörténik az elképzelhetetlen

BIZARR

Előkerült egy 55 évvel ezelőtt írt cetli a kanapé mögül, felfedte a jövő titkait

BIZARR

Figyelmeztet az élő Nostradamus: hamarosan új fenyegetéssel kell szembenéznünk

BIZARR

Dermesztő jóslattal ált elő az élő Nostradamus: ez vár ránk még idén

BIZARR

Kővé dermedt a pár, a nagypapa hamvai mellett mozdult meg egy szobor

BIZARR

Az iskolában robbant a kéj, diákot csábított el a szexéhes tanár

BIZARR

El kellett távolítani a dögös influenszer fenekét, álomtest helyett szenvedést kapott a plasztikai sebésztől