BIZARR

Szörnyű dolgot videóztak a temetőben, mégis igaz a legenda?

A rémisztő teremtményt legutóbb 1976-ban látták, de már 1920-ban is róla szóltak a hírek, vele volt tele a sajtó.
  • Szerző: Doris

Az Edgar Allan Poe versekbe illő cornwalli temetőben fotózták le azt a legendás mutánst, amit a helybéliek csak a bagolyemberként emlegetnek.

Fotó: Twitter

A félig ember, félig bagoly külsejű rémről már az 1920-as krónikák is megemlékeztek, majd 1976-ban tért vissza, azóta viszont nem készült róla semmilyen bizonyító erejű fotó vagy videó. A helyi szóbeszéd szerint először két tinilány vette észre a madárembert, akik a környéken nyaraltak, de túl messzire merészkedtek. Egy templom tornyán pillantották meg a tollas szörnyeteget, és annyira megrémültek, hogy apjuk azonnal úgy döntött, vége a nyaralásnak és azonnal hazautaznak. Néhány hónappal később szintén két tinilány kirándult a környéken, ők is arról számoltak be, hogy láttak egy óriási madarat, izzó szemekkel – írja a Mirror.

Most egy neves szellemvadász, Mark Davies állítja azt, hogy sikerült lencsevégre kapnia a horrorfilmbe illő mutánst. A bátor férfi egyik társával járta be a sírkertet néhány speciális műszerrel. Amint Mark elkiáltotta magát, hogy van-e ott valaki rajtuk kívül, a bagolyember felbukkant a temetőben, majd azonnal el is tűnt.

A helybéliek közül sokan valóban hisznek a legendában, ám mások szerint az egész csak kitaláció.

Vajon kiderül valaha az igazság?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?