BIZARR

Bizarr élményre ébredt egy férfi: a perverz betörő nem fogta vissza magát

Hátborzongató élmény arra ébredni, hogy egy idegen alak settenkedik a lakásban. Ebben az esetben azonban olyat tett a betörő az alvó áldozattal, ami nem csupán meredek, de enyhén perverz is...
címkék:
  • Szerző:

Meghökkentő élmény ugrasztott ki az ágyból egy floridai férfit: arra ébredt, hogy valaki bekapja a szájába a lábujját, és szívogatni kezdi.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

A férfi persze azonnal talpon termett, és kérdőre vonta a betörőt, hogy mit csinál. Az ismeretlen férfi készségesen válaszolt a kérdésre, és elmondta, hogy azért van itt, hogy lábujjakat szopogasson. Szóváltás, majd dulakodás következett, és a férfi kilökdöste a betörőt a bejárati ajtón, aki többször megpróbálta megmarkolni közben az ágyékát, és azt is kijelentette, hogy pisztoly van nála. A rendőrség fegyvert nem talált a helyszínen, de a megszeppent károsult lábujjairól DNS-mintát vettek, és a perverz betörő keresésére indultak.

Fotó: Pixabay

Az ismeretlen elkövető betörte a károsult férfi egyik ablakát, és bezúzta a kocsija szélvédőjét is. A hatóságok eddig még nem bukkantak a nyomára.

Forrás: CBS 17

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?