BIZARR

Asztallal verte pépesre a betörőt a 82 éves szupernagyi

Az eset miatt először helyben lett híresség, majd az egész világ megismerte. Az biztos, hogy millióknak ad lendületet az edzéshez, és nem csupán amiatt, hogy képes volt megvédeni magát. Hanem azért, mert olyan erős, hogy a fiatalok elbújhatnak mögötte!
  • Szerző:

Alaposan ráfázott a 28 éves férfi, aki kiszemelt magának egy egyedül élő, idős nőt, hogy az éj leple alatt betörjön hozzá. Nem tudhatta ugyanis, hogy a 82 éves Willie Murphy szabadidejében nemcsak testépítéssel, de erőemeléssel tartja fitten magát, 102 kilót is képes felemelni…

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Egy éjszaka a New York államban élő idős asszony különös hangokra lett figyelmes a bejárati ajtajánál – odament hát megnézni, mi történik. Egy fiatal férfi állt odakint, aki kérte, hogy engedje be, mert rosszul érzi magát. Az idős asszony persze nem akarta beengedni, de a férfi erőszakoskodni kezdett, betörte az ajtót, és Willie úgy döntött, nem hagyja magát. „Idős vagyok, egyedül élek, igen: de kemény is vagyok.” – mutatta izmait a helyi tévének.

null

null

Felkapta az asztalt a nappaliban, és a házba benyomuló férfit addig ütötte vele, míg az asztal szét nem tört. Ezután az asztal lábaival küzdött tovább a betörő ellen, majd egy seprűnyéllel, míg végül a férfi a padlóra került.

null

null

„Rosszul választott magának áldozatot” – nyilatkozta az idős nő, aki a mai napig rendszeresen lejár a helyi fitness terembe, ahol fiatal, életerős férfiakkal edz. A nemsokára kiérkező rendőröket alaposan megdöbbentette a látvány. Hogyne, hiszen az egyedül élő idősek ilyen helyzetben áldozatok szoktak lenni! A nyugdíjas asszony elmondta, hogy néhány éve kezdte a súlyemelést, először kisebb súlyokkal, de az ötven kilós nő ma már fel tudja emelni a súlya kétszeresét. 2014-ben még erőemelő bajnokságot is nyert. Az biztos, hogy nem érdemes vele ujjat húzni!

És ezeket olvastad már?