KOMPOST

Az iskolában is szexjátékszereket tartott a pedofil matektanár

Több diákját is megrontotta és még fel is vette videóra.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Borzasztó dolgokra kényszerítette két tanítványát a tanárként dolgozó 31 éves Tobias Yates. A pedofil férfi egy derby-i iskolában szemelte ki magának manipulálható áldozatait. A lányokat a saját lakására csalta, ahol megrontotta őket, minderről pedig videót is készített. Az egygyermekes elvált matektanár állítólag még a kulccsal zárható iskolai fiókjában is szexuális segédeszközöket tárolt.

Egy alkalommal egy gyakornok tartott órát Yates felügyelete alatt, amikor a férfi elkezdett fogdosni egy tanulót, majd egy gyermekalsóneműt adott a kisiskolásnak ajándékba, de ebből akkor nem lett komolyabb ügy.

Ezután csalta el magához az egyik 13-17 év közötti tinédzsert, akivel elhitette, hogy nincsen semmi szégyellni való abban, amit tesznek. A lány engedelmeskedett a tanárának, aki arra is rávette áldozatát, hogy uramnak vagy apunak hívja őt, miközben fajtalankodik vele.

Yates a másik áldozatának, több mint 250 ezer üzenetet írt, melyekben többször hangoztatta, hogy megöli magát, ha a lány nem teszi azt, amit kér tőle, vagy beszél bárkinek is kettejük viszonyárról. A megrémült tinédzser engedelmeskedett a férfi követeléseinek, mert félt, hogy Yates valóban kárt tesz magában miatta.

Végül az egyik áldozata – nem tudni, a két lány közül melyik – mégis beszélt szüleinek a történtekről, akik azonnal a rendőrséghez fordultak. A hatóságok ekkor még csak ennek a lánynak az esetét vizsgálták, és nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélték a pedofil férfit. Később a másik lány is összeszedte bátorságát és jelentkezett a rendőrségen, így a tanár ügyét újratárgyalták.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?