Néhány ezer embert sikerült összeverbuválnia Magyar Péternek

POLITIK
Létrehozva: 2024.10.23. 20:30

Sokkot kapott a násznép, UFO bukkant fel az esküvőn

Egy esküvőn készült drón felvételen lett figyelmes a fotós a furcsa jelenségre. Az azonosítatlan repülő tárgy kapcsán sokan találgatnak, hogy mi lehet.

Az Ohio állambeli Toledóban videózott egy esküvőt Shay Rickard, ám amikor utólag jobban szemügyre vette az éjszaka készült drónfelvételt, egy azonosítatlan repülő tárgyat vélt észrevenni. A videót a TikTok-oldalán osztotta meg, beindítva ezzel sok teóriát és beszélgetést.

Egy éjszaka alatt felkapták a videót a közösségi médián, ami egy azonosítatlan repülő tárgyról készült.
Egy éjszaka alatt felkapták a videót a közösségi médián, ami egy azonosítatlan repülő tárgyról készült (Képünk illusztráció) Fotó: MarinaP

Rickard állítása szerint egész nap videózták az esküvőt és este úgy döntöttek, felrepítik a drónt is. Készíteni akartak pár felvételt a városról, ám csak később vette észre azt, hogy a felvételen egy világító tárgy bukkan fel az égbolton, ami pár másodpercig egy helyben állt, majd nagy sebességgel elindult és eltűnt.

Nem tudom, mi volt az, ezért kiposztoltam és mindenki ki van akadva rajta, hogy mi lehet.

Rickard elküldte asszisztensének a videót, akivel közösen beszélgettek arról, hogy mi lehet a felvételen. A videó alatti hozzászólásokban mások is megosztották gondolataikat. Sokan állítják, hogy egy repülőgép lehet vagy valamilyen természeti jelenség, de egyesek azt mondják, hogy ők is láttak hasonló vagy ugyanilyen repülő tárgyat aznap este és az azt követő napokban. 

A szkeptikusabb emberekben felmerült, hogy szerkesztett vagy mesterséges intelligencia által generált a felvétel, de Rickard azt mondta, hogy nem lenne ideje ilyeneket csinálni a sok esküvő és esemény között, amikre videózni jár  - írta a 13abc.

@shotbyshayvideo Did I really capture a UFO 🛸👽Caught it on my drone around 9:45 PM in Downtown Toledo #ufo #aliens ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek