Politikai merénylet? Agyonlőttek egy jobboldali polgármestert Ausztriában

KÜLFÖLD
KIAJOBB

Szerző (s)

Létrehozva: 2024.10.28. 17:55

„Remegnek a lábak” - borzalmas a helyzet Debrecenben az edzőváltás óta

Máté Csaba vezetőedző vasárnapi menesztése után ismét Dombi Tibor vette kézbe a gyeplőt Debrecenben. Irányításával kedden a Lokira labdarúgó Magyar Kupa-meccs vár Mezőkövesden.

Keddtől csütörtökig rendezik a MOL Magyar Kupa negyedik fordulóját, melyben a nyolcaddöntőbe jutás lesz a tét. Az egyik legérdekesebb összecsapásnak az idén az élvonalból kiesett Mezőkövesd és a Debrecen keddi, (18 óra, tv: M4 Sport) lesz, mivel a hajdúságiak sorozatban elszenvedett öt bajnoki vereség után menesztették Máté Csaba vezetőedzőt, és Dombi Tibor ül majd a kispadra.

Dombi Tibor
Fotó: Szabó Miklós

- Korábban négy találkozón voltam "tűzoltó", a három bajnoki mellett egy kupatalálkozón is - mondta Dombi Tibor a Ripostnak. - A 12. fordulóba kiírt, Fradi elleni fővárosi NB I-es bajnokira még nem gondolok, mert az első megoldandó feladat a keddi mezőkövesdi kupameccs lesz. A hétfői edzésen megpróbáltam felrázni a társaságot, de azt tapasztalom, hogy remegnek a lábak. Ezen a szakaszon azonban túljutunk, ahogyan az játékoskoromban igen sokszor megesett.

Eközben a Mezőkövesd meglepetést okozna. A csapat rutinos játékosa, Cseri Tamás magabiztosan várja a mérkőzést.

Mindent elkövetünk azért, hogy búcsúztassuk a Debrecent. Láttam a Fehérvár elleni 0-2-s mérkőzését, és állítom, hogy nem vagyunk esélytelenek. Ha hagyjuk, akkor a debreceniek ellenünk indulhatnak el újra felfelé. Engem külön doppingol az, hogy életemben még egyszer kupadöntőt szeretnék játszani

– mondta a 36 éves Cseri Tamás, aki 2020 júniusában szerepelt a Magyar Kupa-fináléban, amikor 2-1-re kikaptak a Honvédtól. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek