KIAJOBB

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.14.

Szoboszlai remekelt, simán nyert a magyar válogatott

A magyar válogatott hétfőn Bosznia-Hercegovina vendége volt a labdarúgó Nemzetek Ligája negyedik fordulójában. Szoboszlai Dominik remekelt.

A hollandok elleni pénteki, budapesti 1-1-es döntetlen után hétfőn Zenicán lépett fel a magyar válogatott, amely az első félidőben pazar gólt szerzett Bosznia ellen. A 38. percben Nagy Zsolt balról tökéletes ütemben passzolta a védelem mögé a labdát, Szoboszlai Dominik átvette, és a bal oldali ötös sarkáról a hosszú sarokba gurított. A Liverpool sztárja nyolc meccs után szerzett újra gólt a nemzeti együttesben.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai (fehérben) lövése után a labda a hosszú sarokban pihent meg Fotó: Origo/Csudai Sándor

A szünet után gyorsan növeltük az előnyt: a 48. percben ismét Nagy Zsolt készítette elő a magyar csapat gólját. Ezúttal balról a kapu felé tört, Omerovics szorongatta őt, majd a 16-oson belül buktatta. A játékvezető 11-est ítélt, Szoboszlai állt a labda mögé, és magabiztosan a jobb alsó sarokba küldte. Ez volt a 14. gólja a válogatottban.

A magyar válogatott 2-0-ra győzött, és ezzel a sikerrel megerősítette a harmadik helyét a csoportban, négy ponttal előzi meg a bosnyákokat, és a hollandokkal együtt 5-5 ponttal áll. Németország az első, tíz pontot gyűjtött.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek