KIAJOBB

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.23. 15:05

„Nagyon jó érzés volt” – Marco Rossi szuper hírt kapott a válogatott nagy veszteséről

Felépült végre az egyik legpechesebb magyar futballista. Kalmár Zsolt 301 nap után visszatért a Fehérvár csapatába.

Majdnem 10 hónap – 301 nap – kihagyás után léphetett pályára újra tétmérkőzésen Kalmár Zsolt, a Fehérvár FC középpályása. A 36-szoros magyar válogatott focista tavaly novemberi sérülése után vasárnap, Felcsúton játszott újra az NB I-ben.

Kalmár Zsolt 29 éves létére már harmadszor tért vissza súlyos séülésből
Kalmár Zsolt 29 éves létére már harmadszor tért vissza súlyos séülésből          Fotó: Nemzeti Sport

Ha az eredménynek (3-0 a hazaiaknak) nem is, a visszatérésének örülhetett Kalmár.

Nagyon jó érzés volt közel 10 hónap kihagyás után ismét pályára lépni.

"Kemény munka áll mögöttem és szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki mellettem állt ebben a nehéz időszakban, és természetesen a Vidi vezetőségének és szakmai stábjának is, akik végig türelmesek voltak velem szemben. Nehéz volt kivárni azt az időszakot, amikor újra elkezdhettem futni és együtt edzeni a csapattal, de szerencsére ez már a múlté és ma este újra pályára léphettem. Az biztos, hogy kell még néhány meccs, hogy felvegyem a ritmust" – idézte Kalmárt a klubja honlapja.

Marco Rossi szövetségi kapitány legutóbb szintén tavaly novemberben, a Montenegró elleni utolsó Eb-selejtezőn (3-1) számíthatott Kalmárra. 

Kalmár Zsolt el van átkozva?

A sérülése miatt a tavaszi felkészülési meccsekről és az idei Európa-bajnokságról lemaradt, csakúgy, mint korábban a 2016-os és a 2021-es kontinenstornáról is. Előbbit a válogatott akkori szakvezetője, Bernd Storck döntése, utóbbit a 2021 márciusában elszenvedett térdszalag-szakadása miatt volt kénytelen kihagyni. Pedig mindhárom viadal előtt és után is csapattag volt. Most, ha az őszi Nemzetek Ligája-találkozókra már nem is biztosan, de a tavasszal kezdődő világbajnoki selejtezőkre újra tagja lehet a Rossi-csapatnak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek