KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.29. 09:00

Rázós napok jönnek, veszélyben a Fradi itthoni trónja

A Ferencváros hibátlan itthon, a szurkolók mégis elégedetlenek. Egy hét alatt három kőkemény meccs vár a Fradi játékosaira.

Két arcát mutatja idén a Fradi. A magyar bajnok idehaza eddig hibátlan, öt bajnokiját és egy Magyar Kupameccsét megnyerte. A szurkolók mégis elégedetlenek Pascal Jansen vezetőedzővel, ez pedig a mutatott játékkal és az európai kupaporondon nyújtott teljesítménnyel indokolható. Tény, a Ferencváros a nemzetközi porondon már lejátszott hét meccset, de győzni csak a walesi The New Saints ellen tudott. A bosnyák Borac elleni két gólnélküli döntetlen a vezetők szerint is méltatlan volt. A legfrissebb élmény sem volt pozitív, a csapat az Anderlecht otthonában kapott ki 2-1-re az Európa-liga főtáblájának első körében. Pihenni nincs idő, vasárnap már NB I-es bajnoki vár a Fradira, ahol a makulátlan hazai mérleg is veszélybe kerülhet.

Pascal Jansen Fradi
A Fradi mestere, Pascal Jansen egyelőre nem a drukkerek kedvence

Az ellenfél az a Puskás Akadémia lesz, amely már nem is titkoltan a Ferencváros trónjára tör idehaza. A felcsútiak jobb gólkülönbségüknak köszönhetően vezetik is a tabellát, igaz, egy meccsel többet játszottak a címvédőnél. A tavalyi szezonban a bajnokságban egyszer sem kaptak ki a Groupama Arénában (2-1, 1-1), s most is bravúrra készülnek. Hornyák Zsolt vezetőedző ki is mondta, a bajnoki aranyéremben gondolkoznak.

"Szeretnénk minél jobb eredményt elérni, buta lennék, ha nem a bajnoki címet céloznánk meg, persze tudjuk, hogy milyen erős riválist kellene ehhez megelőzni. Amíg reálisan elérhető az aranyérem, arra törekszünk, hogy próbáljuk megszerezni"

- mondta a szakember az nb1.hu internetes oldalnak.

A Ferencvárosra rázós napok várnak. A válogatott szünet előtt a Puskás Akadémia és a Paks elleni rangadó jön, a két találkozó között pedig csütörtökön érkezik az angol sztárcsapat, a Tottenham az Európa-liga meccsre. Hét nap alatt a szurkolók is jobb képet kaphatnak arról, mire számíthatnak a mostani Fraditól. Az biztos, hogy ezeken a mérkőzéseken el fog dőlni Pascal Jansen vezetőedző jövője is a klubnál.

Pascal Jansen ferencvárosi mérlege vezetőedzőként:

NB I: 5 meccs, 5 győzelem

Magyar Kupa: 1 meccs, 1 győzelem

Nemzetközi kupa: 7 meccs, 2 győzelem, 3 döntetlen, 2 vereség

 

Kubatov Gábor elnök sem elégedett a Fradi játékával

Egy hete szurkolói ankétot tartotta a Ferencváros a stadionjában, ahol Kubatov Gábor elnök Pascal Jansenről is beszélt. Kitért arra, a holland szakember jó választás volt, de türelmesnek kell lenniük:

Van az a mondás, hogy jó játékkal nyerni könnyű, na de sz*rral?! Az eredmények jók, de ahogy kinéz, az borzalmas

- mondta Kubatov, aki csütörtökön sem lehetett elégedett az Anderlecht ellen mutatott játékkal.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek