Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
KIAJOBB

Szerző SK

Létrehozva: 2024.09.10.
Módosítva: 2024.09.10.

Dárdai Pál legkisebb fia a magyarok ellen készül, egy fontos döntés még vár rá

Két bátyja már a magyarokat erősíti, a legkisebb fiú egyelőre német mezben rúgja a gólokat. Lehet, hogy Dárdai Bence lesz a kivétel a családban?

Szintről szintre fejlődik Németországban Dárdai Bence. Dárdai Pál legkisebb fia idén nyáron elsőként hagyta el a családból a Hertha Berlint, s azóta már be is mutatkozott a Bundesligában a Wolfsburg színeiben. A válogatott meghívó sem maradt el, német színekben lőtt gólt hétvégén az olaszok elleni U19-es találkozón - írja a Magyar Nemzet. Egyelőre tehát úgy tűnik, testvéreivel ellentétben neki lesz esélye arra, hogy felnőtt szinten is a németeket erősítse.

dárdai bence
Dárdai Bence csatárként bizonyíthat Fotó: Jure Makovec

Dárdai Bence novemberben jó eséllyel a magyar válogatott ellen játszik U19-es meccset a 2025-ben esedékes U19-es Eb ősszel kezdődő selejtezőjében.

Dárdai Bence esélyt ad a németeknek

Azt a családfő, s a Herthában klublegenda Dárdai Pál is elmondta: nem szól bele, hogy Berlinben született fiai melyik nemzeti együttest választják majd. A legidősebb, Palkó 2022 novemberében mutatkozott be Marco Rossi csapatában, igaz, az Európa-bajnoki keretbe nem fért be. Márton idén januárban választotta a magyarokat, s az Eb-n is ott volt. Mindkettejük esetében elmondható, hogy a választásuk előtt a németek nem feltétlen számoltak volna velük a nagyválogatottban.

A csatár egyelőre nem tudhatja, milyen esélyei lehetnek a négyszeres világbajnok Nationalelfben, de úgy tűnik, egyelőre hagy időt a döntésre, s mindent megtesz azért, hogy utánpótlás színten német színekben bizonyítson. Ha így lesz, akkor Dárdai Bence német válogatott lehet.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek